Kia Stinger

Нова дефиниција за перформанси

Kia Stinger

ДИЗАЈН

Kia Sorento

КОНФИГУРАТОР


БОЈА | 
*Доплата за метална боја 500 EUR.(30.900 мкд)
Одберете мотор:
Одберете ниво на опрема:
РЕДОВНА ЦЕНА:
37.990 EUR 40.400 EUR 49.990 EUR 53.500 EUR 59.990 EUR 39.950 EUR 42.350 EUR 52.990 EUR 54.990 EUR 54.990 EUR
Карактеристики:
 • ECS (ABS + ESC + HAC + DTVC + TPMS)
 • 7 Воздушни перничиња
 • Задна камера за помош при паркирање
 • Задни сензори за паркирање
 • Далечинско централно заклучување со аларм.
 • ISG-систем за автоматско гасење и стартување на моторот
 • Автоматски двозонски клима уред со автоматско одмаглување
 • Аудио систем CDP+MP3+USB+AUX+6 звучника
 • EPB-електрична паркирна кочница
 • Smart key-стартување на моторот со копче
 • DMS – селектор на модови на возење
 • Навигација со 7“ LCD дисплеј со RDS+DAB+SD Card +Apple car play+ Android Auto
 • Аудио систем со 6 звучника
 • USB+AUX
 • Аудио команди на управувач
 • Темпомат
 • Bluetooth
 • Ограничувач на брзина
 • Возачко седиште со електрично подесување по височина
 • Инструмент табла со 3,5“ дисплеј и патен компјутер
 • Управувач подесив по висина и длабочина
 • Управувач и рачка на менувач обложени со кожа
 • Електрика на прозори напред и назад
 • Електрика на ретровизори со греење
 • Сензор за дожд
 • Внатрешен ретровизор со електронско затемнување
 • Седишта со ECO кожа
 • Пијано лак декорација во внатрешноста
 • Потпирач за рака на централна конзола со кутија
 • Подесиви потпирачи за глава напред и назад
 • Потпирач за рака на задна клупа
 • Делива задна клупа 60:40
 • Сет за брза репарација на гуми
 • LED дневни светла
 • LED задни светла
 • Ретровизори со LED трепкачи и електрично склопување
 • Алуминиумски тркала 225/50R17 (2.2 CRDi)
 • Алуминиумски тркала 225/45R18 (2.0 T-GDi).
 • Предни сензори за паркирање
 • AVM- предни,задни и странични камери за помош при паркирање
 • BSD – систем за детекција на мртов агол
 • LKAS-систем за одржување на возилото во лента
 • AEB-систем за автономно сопирање во градски услови
 • ”Smart Cruise Control”- адаптивен темпомат
 • “Limited-Slip Differential”- дистрибуција на еднаква сила кај задна оска при вртење (кај RWD)
 • ECS (ABS + ESC + HAC + DTVC + TPMS)
 • 7 Воздушни перничиња
 • Задна камера за помош при паркирање
 • Задни сензори за паркирање
 • Далечинско централно заклучување со аларм.
 • ISG-систем за автоматско гасење и стартување на моторот
 • Автоматски двозонски клима уред со автоматско одмаглување
 • EPB-електрична паркирна кочница
 • Smart key-стартување на моторот со копче
 • DMS – селектор на модови на возење,
 • Aудио команди на управувач, Bluetooth, ограничувач на брзина
 • електрика на прозори напред и назад
 • електрика на ретровизори со греење
 • сензор за дожд
 • внатрешен ретровизор со електронско затемнување
 • потпирач за рака на централна конзола со кутија
 • подесиви потпирачи за глава напред и назад
 • потпирач за рака на задна клупа
 • делива задна клупа 60:40
 • Навигација со 8“ LCD дисплеј со RDS+DAB+SD Card +Apple car play+ Android Auto
 • „Harman/Cardon“ аудио систем со активен „subwoofer“ и 15 звучници
 • инструмент табла со 7“ TFT LCD и “Head Up” дисплеј
 • електрично подесување на управувач со меморија
 • кожени седишта
 • греење на предни и задни седишта
 • вентилација на предни седишта
 • електрично подесување на возачко седиште со меморија и совозачко седиште
 • греење на управувач
 • надворешни ретровизори со електронско затемнување
 • електронско отварање на задна врата
 • безжичен полнач на телефон
 • помошно алуминиумско тркало
 • Адаптивни предни Bi-LED светла
 • предна маска со спортски дизајн
 • предни и задни браници со спортски дизајн
 • алуминиумски тркала 225/45R18
 • LED дневни светла
 • LED задни светла
 • Ретровизори со LED трепкачи и електрично склопување
 • Алуминиумски тркала 225/45R18
 • Електронска контрола на суспензија
 • “Brembo” сопирачки
 • Предни и задни сензори за паркирање
 • AVM- предни,задни и странични камери за помош при паркирање
 • BSD – систем за детекција на мртов агол
 • LKAS-систем за одржување на возилото во лента
 • AEB-систем за автономно сопирање во градски услови
 • ”Smart Cruise Control”- адаптивен темпомат
 • ECS (ABS + ESC + HAC + DTVC + TPMS)
 • 7 Воздушни перничиња
 • Задна камера за помош при паркирање
 • Далечинско централно заклучување со аларм.
 • ISG-систем за автоматско гасење и стартување на моторот
 • Автоматски двозонски клима уред со автоматско одмаглување
 • EPB-електрична паркирна кочница
 • Smart key-стартување на моторот со копче
 • DMS – селектор на модови на возење,
 • Aудио команди на управувач, Bluetooth, ограничувач на брзина
 • електрика на прозори напред и назад
 • електрика на ретровизори со греење
 • сензор за дожд
 • внатрешен ретровизор со електронско затемнување
 • потпирач за рака на централна конзола со кутија
 • подесиви потпирачи за глава напред и назад
 • потпирач за рака на задна клупа
 • делива задна клупа 60:40
 • Навигација со 8“ LCD дисплеј со RDS+DAB+SD Card +Apple car play+ Android Auto
 • „Harman/Cardon“ аудио систем со активен „subwoofer“ и 15 звучници
 • инструмент табла со 7“ TFT LCD и “Head Up” дисплеј
 • електрично подесување на управувач со меморија
 • греење на предни и задни седишта
 • вентилација на предни седишта
 • електрично подесување на возачко седиште со меморија и совозачко седиште
 • греење на управувач
 • надворешни ретровизори со електронско затемнување
 • електронско отварање на задна врата
 • безжичен полнач на телефон
 • помошно алуминиумско тркало
 • Kожени ”Nappa” седишта
 • Лумбарно подесување на возачко седиште-“air cells” тип
 • Подесување на страниците на возачко седиште
 • Сончев кров
 • Адаптивни предни Bi-LED светла
 • предна маска со спортски дизајн
 • предни и задни браници со спортски дизајн
 • Алуминиумски тркала 225/40R19 (напред), 255/35R19 (назад).
 • LED дневни светла
 • LED задни светла