Kia XCeed

Екстремно возбудлив.

Kia xCeed

ДИЗАЈН

Kia xCeed

Конфигуратор


БОЈА | 
* Доплата за метална боја 350 EUR.(21.630 мкд)
Одберете мотор:
Одберете ниво на опрема:
РЕДОВНА ЦЕНА:
20.550 EUR 23.550 EUR 21.950 EUR 24.950 EUR 23.950 EUR 26.950 EUR
Карактеристики:
 • ESC-систем за контрола на стабилизација на возилото
 • EBD-ABS-контрола на силата на сопирање и спречување на блокирање на тркалата при ненадејно сопирање
 • BAS-обезбедува максимална сила на кочење при ненадејно сопирање
 • HAC-помош при тргнување на нагорнина
 • VSM-систем за стабилизација на возилото
 • ESS-уред за вклучување на сите трепкачи при ненадејно сопирање
 • TPMS-контрола на притисок во пневматиците
 • LKAS –систем за одржување на возилото во лента
 • FCA - систем за избегнување фронтален удар со детекција на возила и пешаци
 • 6 Воздушни перничиња
 • Централно далечинско заклучување со аларм
 • Сензори за паркирање назад со звучна и визуелна сигнализација
 • Задна камера за паркирање
 • Безбедносни појаси подесиви по висина
 • ISOFIX за детско седиште, сигурносна брава на задните врати
 • Автоматски двозонски клима уред
 • Автоматско одмаглување на ветробранско стакло
 • сензор за дожд
 • Управувач и рачка од менувач обложени со кожа
 • Темпомат
 • Ограничувач на брзина
 • Аудио систем со 8“ дисплеј осетлив на допир со поддршка за Android Auto и Apple CarPlay
 • USB+AUX+6 звучника
 • Аудио команди на управувач
 • Bluetooth
 • Патен компјутер
 • Електрика на предни и задни стакла
 • Електрика на ретровизори со греење
 • Управувач подесив по висина и длабочина
 • USB полнач
 • Висинско подесување на возачко седиште
 • Потпирачи за глава подесиви по висина напред и назад
 • Држач за чаши на централна конзола
 • Потпирач за рака на централна конзола со кутија
 • Делива задна клупа 60:40
 • Полица во багажен простор
 • Помошно резервно тркало
 • Предни LED светла
 • Дневни LED светла
 • Задни LED светла
 • Предни и задни светла за магла
 • Тонирани стакла
 • Алуминиумски тркала 16“ 205/60R
 • Неметалик боја
 • ESC-систем за контрола на стабилизација на возилото
 • EBD-ABS-контрола на силата на сопирање и спречување на блокирање на тркалата при ненадејно сопирање
 • BAS-обезбедува максимална сила на кочење при ненадејно сопирање
 • HAC-помош при тргнување на нагорнина
 • VSM-систем за стабилизација на возилото
 • ESS-уред за вклучување на сите трепкачи при ненадејно сопирање
 • TPMS-контрола на притисок во пневматиците
 • LKAS –систем за одржување на возилото во лента
 • FCA - систем за избегнување фронтален удар со детекција на возила и пешаци
 • 6 Воздушни перничиња
 • Централно далечинско заклучување со аларм
 • Сензори за паркирање назад со звучна и визуелна сигнализација
 • Задна камера за паркирање
 • Безбедносни појаси подесиви по висина
 • ISOFIX за детско седиште, сигурносна брава на задните врати
 • Систем за навигација со 10,25“ дисплеј осетлив на допир
 • Инструмент табла со 12,3” TFT LCD дисплеј
 • Електрична паркирна кочница
 • Електрично подесување на возачко седиште
 • Висинско подесување на совозачко седиште
 • Автоматски двозонски клима уред
 • Автоматско одмаглување на ветробранско стакло
 • сензор за дожд
 • Управувач и рачка од менувач обложени со кожа
 • Темпомат
 • Ограничувач на брзина
 • Аудио систем со 10,25“ дисплеј осетлив на допир со поддршка за Android Auto и Apple CarPlay
 • USB+AUX+6 звучника
 • Аудио команди на управувач
 • Bluetooth
 • Патен компјутер
 • Електрика на предни и задни стакла
 • Електрика на ретровизори со греење
 • Управувач подесив по висина и длабочина
 • USB полнач
 • Висинско подесување на возачко седиште
 • Потпирачи за глава подесиви по висина напред и назад
 • Држач за чаши на централна конзола
 • Потпирач за рака на централна конзола со кутија
 • Делива задна клупа 60:40
 • Полица во багажен простор
 • Помошно резервно тркало
 • Електрично склопување на ретровизори со LED трепкачи
 • дополнително затемнети стакла во заден дел
 • Предни LED светла
 • Дневни LED светла
 • Задни LED светла
 • Предни и задни светла за магла
 • Тонирани стакла
 • алуминиумски тркала 18“, пневматици 235/45R
 • Неметалик боја