KIA 7 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА

Kia ceed

ОДЛИЧЕН АВТОМОБИЛ ЗАСЛУЖУВА ОДЛИЧНА ГАРАНЦИЈА

Квалитетот е редефиниран. Така ја опишуваме нашата гаранција од 7 години или 100.000 милји: единствена и јасна посветеност на обезбедување на корист од највисоките стандарди во производството на автомобили. Тоа е и нашата посветеност кон вас, покажувајќи ја нашата доверба во квалитетот во секоја компонента и дека вашиот Kia ќе го издржи тестот на времето.

Секој еден од нашите модели е покриен со автомобилска гаранција од 7 години, без никакви скриени мали печатени или непријатни изненадувања. Исто така можете да го пренесете на: препродажба на Kia во гарантните услови и новиот сопственик исто така ќе има корист од преостанатото време или километража. Тоа е само една од големите придобивки на "Киа Ветс" - ви дава поголема вредност за подолго време.

Со Kia добивате 7 години задоволство при возењето, 7 години забава, 7 години авантура, возбуда и возбуда. Да не зборуваме за 7 години пониски трошоци за работа и 7 години мир на умот ...

7 години, без дополнителни трошоци. Да е 2,555 дена или 150 илјади километри безгрижно возење и ниски трошоци за одржување. За да е душевен мир кој обезбедува 7 годишна гаранција што е преносливо. Покрај тоа, гаранцијата е пренослива на други сопственици, што ја одржува вредноста на Вашето возило и го прави привлечен за понатамошна продажба.

ГЛАВНИ БЕНЕФИТИ

 • 1

  Kia автомобили се изградени според највисоките стандарди за производство на автомобилската индустрија. Тоа е овој исклучителен квалитет кој му дава на Киа доверба да понуди најдолго новата кола за автомобили во Европа.

 • 2

  Киа е единствениот производител во Европа кој нуди 7 годишна гаранција во целиот опсег.

 • 3

  Гаранцијата е целосна гаранција за производителот "браник до браник" што значи дека ќе го добиете истото ниво на покритие од ден 1 до ден 2,555.

 • 4

  Гаранцијата е целосна гаранција за производителот "браник до браник" што значи дека ќе го добиете истото ниво на покритие од ден 1 до ден 2,555.

 • 5

  Гаранцијата може да се пренесе на подоцнежни сопственици. Ова значи дека 3-годишната Киа се уште ќе ја има останатата гаранција подолга од многуте нови автомобили на нашиот конкурент.

 • 6

  Во случај на барање за гаранција, и двата дела и трошоци за работна сила се покриени за патување во Европа и вашата гаранција сеуште е валидна.