Користени автомобили

Клима уред , навигациски систем, 7 “екран осетлив на допир, задна паркинг камера, AirBag x 6 , темпомат, Bluetooth, електрика на прозори со заштита напред/назад , електрика на ретровизори со греење , челични фелни 205/55R16 ...

12.500 EUR
772.500 МКД

клима уред , радио+CD+MP3+USB+AUX,EBD+ABS, AirBag x 6 , централно далечинско отклучување и заклучување , електрика на прозори , електрика на ретровизори...

10.500 EUR
648.900 МКД

клима уред , радио+CD, EBD+ABS, AirBag x 6 , централно далечинско отклучување и заклучување , електрика на прозори , електрика на ретровизори...

12.000 EUR
741.600 МКД

Клима уред , Радио+CD+МP3, електрика на ретровизори, димензии на товарен простор: должина 3060 mm, ширина 1630 mm, висина 1980 mm, носивост: 1078 kg ...

13.900 EUR + ДДВ
859.020 МКД

Клима уред, електрика на ретровизори, димензии на товарен простор: должина 3060 mm, ширина 1630 mm, висина 1980 mm, носивост: 1078 kg ...

13.900 EUR + ДДВ
859.020 МКД

Клима уред , Радио+CD+МP3, електрика на ретровизори, димензии на товарен простор: должина 3060 mm, ширина 1630 mm, висина 1980 mm, носивост: 1078 kg ...

13.900 EUR + ДДВ
859.020 МКД

Клима уред , Радио+CD+МP3, електрика на ретровизори, димензии на товарен простор: должина 3060 mm, ширина 1630 mm, висина 1980 mm, носивост: 1078 kg ...

13.900 EUR + ДДВ
859.020 МКД

Клима уред , Радио+CD+МP3, електрика на ретровизори, димензии на товарен простор: должина 3060 mm, ширина 1630 mm, висина 1980 mm, носивост: 1078 kg ...

13.900 EUR + ДДВ
859.020 МКД

Клима уред , Радио+CD+МP3, електрика на ретровизори, димензии на товарен простор: должина 3060 mm, ширина 1630 mm, висина 1980 mm, носивост: 1078 kg ...

12.900 EUR + ДДВ
797.220 МКД

Клима уред , Радио+CD+МP3, електрика на ретровизори, димензии на товарен простор: должина 3060 mm, ширина 1630 mm, висина 1980 mm, носивост: 1078 kg ...

12.900 EUR + ДДВ
797.220 МКД

Клима уред , Радио+CD+МP3, електрика на ретровизори, димензии на товарен простор: должина 3060 mm, ширина 1630 mm, висина 1980 mm, носивост: 1078 kg ...

12.900 EUR + ДДВ
797.220 МКД

Клима уред , Радио+CD+МP3, електрика на ретровизори, димензии на товарен простор: должина 3060 mm, ширина 1630 mm, висина 1980 mm, носивост: 1078 kg ...

12.900 EUR + ДДВ
797.220 МКД