Kia Sportage

Референтен од секој агол!

Kia Sportage

ДИЗАЈН

Kia Sportage

Конфигуратор


БОЈА | 
*Доплата за метална боја 400 EUR.(24.720 мкд)
*Доплата за автоматски менувач 1950 EUR.(120.510 мкд)
*Доплата за погон на сите тркала 1950 EUR.(120.510 мкд)