Kia Sportage

Референтен од секој агол!

Kia Sportage

ДИЗАЈН

Kia Sportage

Конфигуратор


БОЈА | 
*Доплата за метална боја 400 EUR.(24.720 мкд)
*Доплата за автоматски менувач 1950 EUR.(120.510 мкд)
*Доплата за погон на сите тркала 1950 EUR.(120.510 мкд)
Одберете мотор:
Одберете ниво на опрема:
Одберете менувач:
РЕДОВНА ЦЕНА:
20.550 EUR 22.550 EUR 24.500 EUR 24.500 EUR 26.450 EUR 29.350 EUR 23.550 EUR 25.500 EUR 25.500 EUR 27.450 EUR 31.250 EUR
Карактеристики:
 • (ECS + EBD-ABS + BAS + CBC + TCS + HAC + VSM + ESS + DBC + VSM + TPMS)
 • 6 Воздушни перничиња
 • Далечинско централно заклучување со аларм
 • Задни сензори за паркирање
 • Задна камера за паркирање
 • Сигурносна брава на задни врати
 • Автоматски двозонски клима уред
 • Аудио систем со 7“ LCD дисплеј осетлив на допир со поддршка за Android Auto и Apple CarPlay
 • USB+AUX + 6 звучника
 • Аудио команди на управувач
 • Автоматска контрола на светла
 • Темпомат
 • Bluetooth
 • Ограничувач на брзина
 • Електрична паркирна сопирачка
 • USB полнач
 • Возачко седиште подесиво по висина
 • Инструмент табла со 3,5“ дисплеј
 • Патен компјутер
 • Управувач подесив по висина и длабочина
 • Управувач и рачка на менувач обложени со кожа
 • Електрика на прозори напред и назад
 • Електрика на ретровизори со греење
 • Сензор за дожд
 • Метална декорација во внатрешноста
 • Потпирач за рака на централна конзола со кутија
 • Подесиви потпирачи за глава напред и назад
 • Потпирач за рака на задна клупа
 • Делива задна клупа 60:40
 • Сет за брза поправка на пневматици
 • LED дневни светла
 • Предни светла за магла
 • Ретровизори со трепкачи и електрично склопување
 • Заден спојлер
 • Кровни носачи
 • Алуминиумски тркала 225/60R17
 • (ECS + EBD-ABS + BAS + CBC + TCS + HAC + VSM + ESS + DBC + VSM + TPMS)
 • 6 Воздушни перничиња
 • Далечинско централно заклучување со аларм
 • Задни сензори за паркирање
 • Задна камера за паркирање
 • Сигурносна брава на задни врати
 • Предни сензори за паркирање
 • Автоматски двозонски клима уред
 • Навигација со 8“ дисплеј во боја осетлив на допир со поддршка за Android Auto и Apple CarPlay
 • JBL аудио систем со активен „subwoofer“ и централен звучник
 • Електрична паркирна сопирачка
 • Греење на предни и задни седишта
 • Аудио команди на управувач
 • Автоматска контрола на светла
 • Темпомат
 • Bluetooth
 • Ограничувач на брзина
 • USB полнач
 • Возачко седиште подесиво по висина
 • Инструмент табла со 3,5“ дисплеј
 • Патен компјутер
 • Управувач подесив по висина и длабочина
 • Управувач и рачка на менувач обложени со кожа
 • Електрика на прозори напред и назад
 • Електрика на ретровизори со греење
 • Сензор за дожд
 • Метална декорација во внатрешноста
 • Потпирач за рака на централна конзола со кутија
 • Подесиви потпирачи за глава напред и назад
 • Потпирач за рака на задна клупа
 • Делива задна клупа 60:40
 • Сет за брза поправка на пневматици
 • LED задни светла
 • Дополнително затемнети стакла назад
 • Полухромирани рачки на вратите
 • Предни и задни хромирани лајсни
 • Хромирани странични лајсни
 • Предни и задни заштитни плочи
 • Алуминиумски тркала 225/60R17
 • LED дневни светла
 • Предни светла за магла
 • Ретровизори со трепкачи и електрично склопување
 • Заден спојлер
 • Кровни носачи