ФИНАНСИРАЊЕ

СЕДУМ ПРИЧИНИ ЗА ФИНАНСИРАЊЕ

 • 1Сигурност
 • 2Квалитет
 • 3Достапност
 • 4Стабилност
 • 5Препознатливост
 • 6Флексибилност
 • 7години гаранција

УСЛОВИ

 • 4,5% каматна стапка
 • Вкупно 84 рати
 • Mинималнo учество 20%
 • Достапно за физички и правни лица