Kia Rio

Секое патување, нова авантура

Kia Rio

ДИЗАЈН

Kia Rio

Конфигуратор

БОЈА | 
* Доплата за метална боја 250€(15.450 мкд)
Одберете мотор:
Одберете ниво на опрема:
Цена:
12.290 EUR 13.390 EUR 12.990 EUR 14.090 EUR 14.090 EUR 15.190 EUR
Карактеристики:
 • ECS (EBD-ABS + CBC + SLS + HAC + TPMS)
 • 6 Воздушни перничиња
 • Централно далечинско заклучување со аларм
 • Сигурносна брава на задните врати
 • Безбедносни појаси на предни и задни седишта (подесиви по висина на предните седишта)
 • ISOFIX за детско седиште
 • Kлима уред
 • Аудио систем CDP+MP3+USB+AUX+4 звучника
 • Аудио команди на управувач
 • Патен компјутер
 • Bluetooth
 • управувач и рачка од менувач обложени со кожа
 • Електрика на предни стакла
 • Електрика на ретровизори со греење
 • Управувач подесив по висина и длабочина
 • Висинско подесување на возачко седиште
 • Висинско подесување на предни светла
 • Потпирачи за глава подесиви по висина напред и назад
 • Држач за чаши на централна конзола
 • Делива задна клупа 60:40
 • Помошно резервно тркало со дигалка и алат
 • Тонирани стакла
 • Челични тркала 185/65R15
 • ECS (EBD-ABS + CBC + SLS + HAC + TPMS)
 • 6 Воздушни перничиња
 • Централно далечинско заклучување со аларм
 • Сигурносна брава на задните врати
 • Безбедносни појаси на предни и задни седишта (подесиви по висина на предните седишта)
 • ISOFIX за детско седиште
 • Задна камера за паркирање
 • Задни сензори за паркирање
 • Kлима уред
 • Аудио систем CDP+MP3+USB+AUX+4 звучника
 • Аудио команди на управувач
 • Патен компјутер
 • Bluetooth
 • управувач и рачка од менувач обложени со кожа
 • Електрика на предни стакла со заштита и задни стакла со заштита
 • Електрика на ретровизори со греење
 • Управувач подесив по висина и длабочина
 • Висинско подесување на возачко седиште
 • Висинско подесување на предни светла
 • Потпирачи за глава подесиви по висина напред и назад
 • Држач за чаши на централна конзола
 • Делива задна клупа 60:40
 • Помошно резервно тркало со дигалка и алат
 • Аудио со 5“ дисплеј осетлив на допир
 • електрика на задни стакла
 • потпирач за рака на централна конзола со кутија
 • USB полнач
 • високотонски звучници
 • Тонирани стакла
 • Челични тркала 185/65R15
 • LED дневни светла>
 • LED задни светла
 • предни светла за магла
 • ретровизори со LED трепкачи и електрично склопување