Kia Rio

Секое патување, нова авантура

Kia Rio

ДИЗАЈН

Kia Rio

Конфигуратор

БОЈА | 
* Доплата за метална боја 250 EUR.(15.450 мкд)
Одберете мотор:
Одберете ниво на опрема:
РЕДОВНА ЦЕНА:
12.590 EUR 13.590 EUR 14.390 EUR 15.390 EUR
Карактеристики:
 • ECS (EBD-ABS + CBC + SLS + HAC + VSM + TPMS)
 • 6 Воздушни перничиња
 • Централно далечинско заклучување со аларм
 • Сигурносна брава на задните врати
 • Безбедносни појаси на предни и задни седишта (подесиви по висина на предните седишта)
 • ISOFIX за детско седиште
 • Kлима уред
 • Аудио систем со 7“ LCD дисплеј осетлив на допир
 • Android Auto
 • Apple CarPlay
 • USB+AUX + 6 звучника
 • Управувач подесив по висина и длабочина
 • Управувач и рачка од менувач обложени со кожа
 • Аудио команди на управувач
 • Bluetooth
 • Патен компјутер
 • Електрика на предни стакла и задни стакла
 • Електрика на ретровизори со греење
 • Потпирач за рака на централна конзола со кутија
 • USB полнач
 • Возачко седиште подесиво по висина
 • Висинско подесување на предни светла
 • Потпирачи за глава подесиви по висина напред и назад
 • Делива задна клупа 60:40
 • Држач за чаши на централна конзола
 • Помошно резервно тркало со дигалка и алат
 • LED дневни светла
 • Ретровизори со LED трепкачи и електрично склопување
 • Тонирани стакла
 • Челични тркала 185/65R15
 • ECS (EBD-ABS + CBC + SLS + HAC + VSM + TPMS)
 • 6 Воздушни перничиња
 • Централно далечинско заклучување со аларм
 • Сигурносна брава на задните врати
 • Безбедносни појаси на предни и задни седишта (подесиви по висина на предните седишта)
 • ISOFIX за детско седиште
 • Задна камера за паркирање
 • Задни сензори за паркирање
 • Автоматски клима уред
 • Автоматско одмаглување на предно стакло
 • Сензор за дожд
 • Темпомат
 • ограничувач на брзина
 • Внатрешен ретровизор со електронско затемнување
 • Аудио систем со 7“ LCD дисплеј осетлив на допир
 • Android Auto
 • Apple CarPlay
 • USB+AUX + 6 звучника
 • Управувач подесив по висина и длабочина
 • Управувач и рачка од менувач обложени со кожа
 • Аудио команди на управувач
 • Bluetooth
 • Патен компјутер
 • Електрика на предни стакла и задни стакла
 • Електрика на ретровизори со греење
 • Потпирач за рака на централна конзола со кутија
 • USB полнач
 • Возачко седиште подесиво по висина
 • Висинско подесување на предни светла
 • Потпирачи за глава подесиви по висина напред и назад
 • Делива задна клупа 60:40
 • Држач за чаши на централна конзола
 • Помошно резервно тркало со дигалка и алат
 • LED дневни светла
 • LED задни светла
 • Предни светла за магла
 • Ретровизори со LED трепкачи и електрично склопување
 • Тонирани стакла
 • Aлуминиумски тркала 185/65R15