Kia ProCeed

Храбар потег

Kia ProCeed

ДИЗАЈН

Kia Ceed

Конфигуратор


БОЈА | 
* Доплата за метална боја 350 EUR.(21.630 мкд)
Одберете мотор:
Одберете ниво на опрема:
РЕДОВНА ЦЕНА:
24.990 EUR 26.690 EUR 28.690 EUR 31.800 EUR 33.390 EUR 28.990 EUR 31.490 EUR
Карактеристики:
 • ESC-систем за контрола на стабилизација на возилото
 • ABS-контрола на силата на сопирање и спречување на блокирање на тркалата при ненадејно сопирање
 • HAC-помош при тргнување на нагорнина
 • TPMS-контрола на притисок во пневматиците
 • BWS-систем за детекција на “мртов агол“ и детекција на попречен сообраќај при возење назад
 • LKAS –систем за одржување на возилото во лента
 • FCA - систем за избегнување фронтален удар со детекција на возила и пешаци
 • 6 Воздушни перничиња
 • Централно далечинско заклучување со аларм
 • Сензори за паркирање назад со звучна и визуелна сигнализација
 • Задна камера за паркирање
 • GT Line внатрешност
 • Двозонски автоматски клима уред
 • Автоматско одмаглување на ветробранско стакло
 • Сензор за дожд
 • Управувач и рачка од менувач обложени со кожа
 • Електрична паркирна кочница
 • Темпомат
 • Стартување на моторот со копче
 • Ограничувач на брзина
 • Систем за навигација со 8“ дисплеј осетлив на допир Android Auto и Apple CarPlay
 • USB+AUX+6 звучника
 • Аудио команди на управувач
 • Bluetooth
 • 4.2 “ TFT LCD патен компјутер
 • Внатрешен ретровизор со електронско затемнување
 • Електрика на предни и задни стакла со заштита
 • Електрика на ретровизори со греење
 • Управувач подесив по висина и длабочина
 • Полукожни седишта
 • Висинско подесување на возачко седиште
 • Лумбарна поддршка за возачко и совозачко седиште
 • Потпирачи за глава подесиви по висина напред и назад
 • Отпирач за рака на централна конзола со кутија
 • USB полнач
 • Безжичен полнач на телефон
 • Делива задна клупа 60:40
 • Полица во багажен простор
 • Сет за поправка на пневматици
 • Кај возилата со DCT: Адаптивен темпомат, менување на брзините на волан и копче за програма на возење
 • GT Line надворешност
 • LED предни светла
 • LED задни светла
 • Дневни LED светла
 • Електрично склопување на ретровизори со LED трепкачи
 • Предни и задни светла за магла
 • Дополнително затемнети стакла во задниот дел
 • Алуминиумски тркала 17“
 • Пневматици Michelin 225/45R
 • ESC-систем за контрола на стабилизација на возилото
 • ABS-контрола на силата на сопирање и спречување на блокирање на тркалата при ненадејно сопирање
 • HAC-помош при тргнување на нагорнина
 • TPMS-контрола на притисок во пневматиците
 • BWS-систем за детекција на “мртов агол“ и детекција на попречен сообраќај при возење назад
 • LKAS –систем за одржување на возилото во лента
 • FCA - систем за избегнување фронтален удар со детекција на возила и пешаци
 • 6 Воздушни перничиња
 • Централно далечинско заклучување со аларм
 • Сензори за паркирање назад со звучна и визуелна сигнализација
 • Задна камера за паркирање
 • GT внатрешност
 • Двозонски автоматски клима уред
 • Автоматско одмаглување на ветробранско стакло
 • греење на предно стакло
 • Сензор за дожд
 • Управувач и рачка од менувач обложени со кожа
 • Електрична паркирна кочница
 • Темпомат
 • Стартување на моторот со копче
 • Ограничувач на брзина
 • Систем за навигација со 8“ дисплеј осетлив на допир Android Auto и Apple CarPlay
 • JBL аудио систем со естерен засилувач и “subwoofer”, централен звучник
 • AUX+8 звучника
 • Аудио команди на управувач
 • Bluetooth
 • 4.2 “ TFT LCD патен компјутер
 • панорамски сончев кров
 • Внатрешен ретровизор со електронско затемнување
 • Електрика на предни и задни стакла со заштита
 • Електрика на ретровизори со греење
 • Управувач подесив по висина и длабочина
 • кожни седишта
 • греење на предни и задни седишта
 • електрично подесување на возачко седиште со меморија
 • Лумбарна поддршка за возачко и совозачко седиште
 • Потпирачи за глава подесиви по висина напред и назад
 • Потпирач за рака на централна конзола со кутија
 • USB полнач
 • Безжичен полнач на телефон
 • Делива задна клупа 60:40
 • Полица во багажен простор
 • Сет за поправка на пневматици
 • Кај возилата со DCT: Адаптивен темпомат, менување на брзините на волан и копче за програма на возење
 • GT надворешност
 • LED предни светла
 • LED задни светла
 • Дневни LED светла
 • Електрично склопување на ретровизори со LED трепкачи
 • задни светла за магла
 • Дополнително затемнети стакла во задниот дел
 • електрично отворање на задна врата
 • Алуминиумски тркала 18“
 • Пневматици Michelin 225/40ZR