Исполни ја твојата желба за нова Кia!

|15.07.2019

15 Јули 2019 Во текот на овие летни денови македонскиот импортер Kia Motors Macedonia ја договори соработката со Sparkasse Leasing и ги претставија условите за финансирање на Вашиот омилен Киа автомобил.

new KIA financingСо неодолива каматна стапка од 4.5% и минимално учество од 20% од вредноста на Kia автомобилот, како и поволен период за отпалата на 84 рати, сега повеќе од било кога може да ја исполните вашата желба за нова Kia. Промотивната акција е најавена да трае до септември 2019 година. Импортерот отсекогаш целел кон креирање на реални можности и флексибилни решенија за своите потрошувачи, со цел да оддржи долгорочни врски нудејќи ја неодоливата 7 годишна гаранција за квалитет и понуда на модели од беспрекорната гама на автомобили. Она кое што е потребно да го направите е да ги посетите продажните салони на Kia Motors Macedonia или да ја посетите веб страната на Kia Motors Macedonia www.kia.mk и да се информирате за останатите услови како до нова Kia и можностите кои ги нуди пакетот за финансирање на Sparkasse Leasing.

Извор:www.crnobelo.com