Видео запис од отворањето на новиот продажен салон на Kia Motors Macedonia во Струмица

|10.04.2019
  • Видео запис од отворањето на новиот продажен салон на Kia Motors Macedonia во Струмица

10 Април 2019 Во присуство на долгогодишни соработници, медиуми и пријатели на импортерот, отворањето на салонот беше проследено со обраќање на Генералниот Директор на КММ, г-дин Владимир Билбилов, кој ги најави новитетите за оваа година – сосема новиот ProCeed кој ќе пристигне во Shooting Brake конфигурација и долгоочекуваниот целосно нов кросовер Kia Niro кој ќе се нуди како конвенционален хибрид, плаг-ин хибрид или во целосно-електрична изведба.

Покрај овој продажен салон, директорот го најави и понатамошното проширување на продажната мрежа на КММ и во други градови ширум државата се со цел КММ да продолжи со најдобриот третман за своите клиенти во продажно – сервисниот сектор во автомобилската индустрија.Посетете го новиот продажен салон на КММ во Струмица на улица бр.315 Градошорци, општина Василево.

Извор: www.crnobelo.com