Новите KIA Rio и Stonic Vision пристигнаа во салонот на КИА Моторс

|27.05.2019
  • Новите KIA Rio и Stonic Vision пристигнаа во салонот на КИА Моторс

27 Мај 2019 КИА Моторс Македонија продолжува да нè изненадува кога станува збор за опременоста на своите автомобили. Токму тоа е најважниот новитет кај KIA Rio и KIA Stonic во EX Vision нивоата на опрема.

new KIA stingerКИА Моторс Македонија продолжува да нè изненадува кога станува збор за опременоста на своите автомобили. Токму тоа е најважниот новитет кај KIA Rio и KIA Stonic во EX Vision нивоата на опрема.

KIA Rio со EX Vision опремата добива централен наслон за рацете, LED дневни светла, како и странични ретровизори со LED трепкач и електрично преклопување. Со ова освежување, Rio и Stonic не само што добиваат посовремен надворешен лик – туку се побогати и во внатрешноста, а сето тоа ги прави уште попривлечни за купувачите во нашата земја. Секако – препорачуваме да ги прочитате нашите тестови на KIA Stonic и KIA Rio.

Извор:www.carclub.mk