Новости

Kia во Франкфурт претставува нов концепт
11.09.2017
Kia потпиша нов спонзорски договор со UEFA Europa League
06.09.2017
Глобалната продажба на Kia Sportage достигна пет милиони
22.03.2018
KIA го покажа новиот Quoris
21.03.2018
Троен триумф за Kia на Good Design
22.12.2017
Пет звездички за безбедност на Stinger и Stonic
13.12.2017
Kia во Франкфурт претставува нов концепт
11.09.2017