n
(m) Метална боја - доплата 300€(18.540 мкд)
(d) Двобојна каросерија - доплата 250€(15.450 мкд)
13.990 EUR 14.990 EUR 14.600 EUR 15.700 EUR 15.600 EUR 16.700 EUR 16.990 EUR 18.100 EUR
Акциска понуда
 • ESC (EBD-ABS + CBC + SLS + HAC + VSM + TPMS)
 • 6 Воздушни перничиња
 • Централно далечинско заклучување со аларм
 • Сигурносна брава на задните врати
 • Безбедносни појаси подесиви по висина
 • ISOFIX за детско седиште
 • ISG- систем за автоматско гасење и стартување на моторот
 • Kлима уред
 • 7“ LCD дисплеј со аудио систем
 • Android Auto
 • Apple CarPlay
 • MP3+USB+AUX + 6 звучника
 • управувач и рачка од менувач обложени со кожа
 • Управувач подесив по висина и длабочина
 • Аудио команди на управувач
 • Bluetooth
 • Патен компјутер
 • Електрика на предни и задни стакла
 • Електрика на ретровизори со греење
 • Возачко седиште подесиво по висина
 • Висинско подесување на предни светла
 • Потпирачи за глава подесиви по висина напред и назад
 • Делива задна клупа 60:40
 • Држачи за чаши на централна конзола
 • Помошно резервно тркало со дигалка и алат
 • Кровни носачи
 • Тонирани стакла
 • Челични тркала 185/65R15
 • Неметалик боја
 • Задна камера за паркирање
 • Задни сензори за паркирање
 • ESC (EBD-ABS + CBC + SLS + HAC + VSM + TPMS)
 • 6 Воздушни перничиња
 • Централно далечинско заклучување со аларм
 • Сигурносна брава на задните врати
 • Безбедносни појаси подесиви по висина
 • ISOFIX за детско седиште
 • ISG- систем за автоматско гасење и стартување на моторот
 • Kлима уред
 • 7“ LCD дисплеј со аудио систем
 • Android Auto
 • Apple CarPlay
 • MP3+USB+AUX + 6 звучника
 • управувач и рачка од менувач обложени со кожа
 • Управувач подесив по висина и длабочина
 • Аудио команди на управувач
 • Bluetooth
 • Патен компјутер
 • Електрика на предни и задни стакла
 • Електрика на ретровизори со греење
 • Возачко седиште подесиво по висина
 • Висинско подесување на предни светла
 • Потпирачи за глава подесиви по висина напред и назад
 • Делива задна клупа 60:40
 • Држачи за чаши на централна конзола
 • Помошно резервно тркало со дигалка и алат
 • Темпомат
 • Ограничувач на брзина
 • Внатрешен ретровизор со електронско затемнување
 • LED дневни светла
 • LED задни светла
 • Предни светла за магла
 • Ретровизори со LED трепкачи и електрично склопување
 • Aлуминиумски тркала 185/65R15
 • Кровни носачи
 • Тонирани стакла
 • Неметалик боја