Kia Ceed

Првиот впечаток е најважен

Kia Rio

ДИЗАЈН

Kia Ceed

Конфигуратор


БОЈА | 
* Доплата за метална боја 350 EUR.(21.630 мкд)
Одберете мотор:
Одберете ниво на опрема:
РЕДОВНА ЦЕНА:
15.990 EUR 17.990 EUR 19.990 EUR 17.990 EUR 18.990 EUR 20.990 EUR 21.990 EUR 23.990 EUR
Карактеристики:
 • (ECS + EBD-ABS + BAS + TCS + HAC + VSM + ESS + TPMS)
 • 6 Воздушни перничиња
 • Централно далечинско заклучување со аларм
 • Сензори за паркирање назад со звучна и визуелна сигнализација
 • Задна камера за паркирање
 • Безбедносни појаси подесиви по висина
 • ISOFIX за детско седиште
 • Сигурносна брава на задните врати
 • Мануелен клима уред
 • Управувач и рачка од менувач обложени со кожа
 • Темпомат
 • Ограничувач на брзина
 • Аудио систем со 8“ дисплеј осетлив на допир со поддршка за Android Auto и Apple Carplay
 • USB+AUX+6 звучника
 • Аудио команди на управувач
 • Bluetooth
 • Патен компјутер
 • Електрика на предни и задни стакла
 • Електрика на ретровизори со греење
 • Управувач подесив по висина и длабочина
 • Висинско подесување на возачко седиште
 • Потпирачи за глава подесиви по висина напред и назад
 • Држач за чаши на централна конзола
 • Потпирач за рака на централна конзола со кутија
 • Делива задна клупа 60:40
 • Полица во багажен простор
 • Помошно резервно тркало
 • Дневни LED светла
 • Предни и задни светла за магла
 • Тонирани стакла
 • Челични тркала 16“ 205/55R (кај 1,4 MPi - 15” пневматици 195/65R)
 • Неметалик боја
 • (ECS + EBD-ABS + BAS + TCS + HAC + VSM + ESS + TPMS)
 • 6 Воздушни перничиња
 • Централно далечинско заклучување со аларм
 • Сензори за паркирање назад со звучна и визуелна сигнализација
 • Задна камера за паркирање
 • Безбедносни појаси подесиви по висина
 • ISOFIX за детско седиште
 • Сигурносна брава на задните врати
 • FCA-Систем за автономно сопирање
 • LKAS-Систем за одржување на возилото во лента
 • Автоматски двозонски клима уред
 • Автоматско одмаглување на ветробранско стакло
 • Сензор за дожд
 • Внатрешен ретровизор со електронско затемнување
 • USB полнач
 • Пиано лак декорација во внатрешноста
 • Управувач и рачка од менувач обложени со кожа
 • Темпомат
 • Ограничувач на брзина
 • Аудио систем со 8“ дисплеј осетлив на допир со поддршка за Android Auto и Apple Carplay
 • USB+AUX+6 звучника
 • Аудио команди на управувач
 • Bluetooth
 • Патен компјутер
 • Електрика на предни и задни стакла
 • Електрика на ретровизори со греење
 • Управувач подесив по висина и длабочина
 • Висинско подесување на возачко седиште
 • Потпирачи за глава подесиви по висина напред и назад
 • Држач за чаши на централна конзола
 • Потпирач за рака на централна конзола со кутија
 • Делива задна клупа 60:40
 • Полица во багажен простор
 • Помошно резервно тркало
 • LED задни светла
 • Електрично склопување на ретровизори со LED трепкачи
 • Дневни LED светла
 • Предни и задни светла за магла
 • Тонирани стакла
 • Алуминиумски тркала 16“, пневматици 205/55R.
 • Неметалик боја
 • (ECS + EBD-ABS + BAS + TCS + HAC + VSM + ESS + TPMS)
 • 6 Воздушни перничиња
 • Централно далечинско заклучување со аларм
 • Сензори за паркирање назад со звучна и визуелна сигнализација
 • Задна камера за паркирање
 • Безбедносни појаси подесиви по висина
 • ISOFIX за детско седиште
 • Сигурносна брава на задните врати
 • Мануелен клима уред
 • Управувач и рачка од менувач обложени со кожа
 • Темпомат
 • Ограничувач на брзина
 • Аудио систем со 8“ дисплеј осетлив на допир со поддршка за Android Auto и Apple Carplay
 • USB+AUX+6 звучника
 • Аудио команди на управувач
 • Bluetooth
 • Патен компјутер
 • Електрика на предни и задни стакла
 • Електрика на ретровизори со греење
 • Управувач подесив по висина и длабочина
 • Висинско подесување на возачко седиште
 • Потпирачи за глава подесиви по висина напред и назад
 • Држач за чаши на централна конзола
 • Потпирач за рака на централна конзола со кутија
 • Делива задна клупа 60:40
 • Полица во багажен простор
 • Помошно резервно тркало
 • Капачиња за ретровизори во црна мат боја
 • 16“тркала од лесна легура Anyang со црна завршница / пневматици 205/55.
 • Дневни LED светла
 • Предни и задни светла за магла
 • Тонирани стакла
 • Неметалик боја